Blækpatroner: de bedste tilbud på blækpatroner.

Blækpatroner er en af de vigtigste faktorer for, hvor godt printeren kan udskrive.
De fleste mennesker ved ikke, hvordan man vælger de rigtige blækpatroner, og ender med at købe de forkerte.
Derfor har vi lavet denne side, som vil guide dig igennem processen med at finde de rigtige blækpatroner til dine behov.
Der er 2 ting du skal bruge:

1. Din printers navn og modelnummer.
2. Nummeret på dine blækpatroner.

Nu kan du finde din printermodel herunder og vælge videre til din model. 
Tjek derefter om blækpatronerne har det nummer, som på dine blækpatroner. Har de det, så kan du bestille:

We can't find products matching the selection.

Dit behov for en printer og blækpatroner?

Den moderne udvikling betyder, at alt nærmest forgår online og digitalt. Det er smart, men det betyder også, at du selv skal udskrive mange af dine breve, regninger, dokumenter billetter og billeder.

Netop derfor er det super vigtigt at have en printer med blækpatroner, som indeholder blæk af god kvalitet. Der er utrolig mange typer printere og blækpatroner indeholder ofte forskelligt blæk. Det er derfor altid en god idé at analysere dit behov, inden du køber en printer.

Overvej derfor hvad du hovedsagelig vil komme til at bruge den til.

Vælg den rigtige blækpatron.

Blækpatroner findes i mange forskellige typer, og der er næsten lige så mange forskellige printere.

Med andre ord vil du altid kunne finde lige den billig blækpatron, som du mangler.

Spørgsmålet er bare, hvad du mangler?

Printer du ofte billeder, kan det anbefales at købe en fotoprinter og dermed blæk, som er specielt lavet til udskrivning af billeder.

Blækket i disse patroner er anderledes, fordi det skal kunne ligge godt på fotopapir. Ofte vil du også opleve at blækpatroner til fotoprintere har et større pigmentindhold, da farverne skal være ekstra kraftige.

Hvis du derimod først og fremmest bruger din printer til udskrivning af dokumenter, skal du måske blot have en ganske almindelig blækpatron.

Du kan her vælge imellem farvepatroner og sort-patroner.

Sørg for at tjekke om patronen passer til din printer, da de forskellige printermærker laver deres egne printerpatroner.

I de fleste tilfælde vil du kunne købe blækpatroner, som er kompatible/uoriginale.

Dette er der både fordele og ulemper ved.

Ofte vil blækpatronerne være billigere, men til gengæld kan du opleve, at blækket ikke har lige så stort pigmentindhold. Det kan resultere i blæk, som ikke har så stærke farver og står lidt svagt på papiret.

Igen skal du overveje, hvad du skal bruge dine blækpatroner til. Er det blot til udskrift af dokumenter, kan du ofte få et godt resultat med kompatibel printerpatron.

Skal du derimod bruge blækpatroner til store diagrammer eller præsentationer på arbejdet, kan det være fordelagtigt at vælge den originale version.

Hvis du skal købe blæk eller blækpatroner til en kontorprinter gælder helt andre retningslinjer. En kontorprinter er ofte super stor, og arbejder således med store blækpatroner.

Der vil ofte være 4 blækpatroner i samme printer. De vil have farverne magenta, Cyan, gul og sort.

Disse blæk patroner er som regel meget sparsommelige i blæk, hvilket er belejligt på et kontor, som benytter printeren ofte.

De er generelt lidt dyre at købe i butikker, og de kan desuden være svære at finde.

Derfor er det tit en god ide at købe de store blækpatroner på internettet. Der er ofte mange penge at spare ved online handel.

Blækpatroner – en absolut nødvendighed

Blækpatroner er en fremragende og absolut nødvendig opfindelse, som få af os kunne leve foruden.
Blækpatroner tillader os nemlig at skrive alt på vores computer ud og lynhurtigt få det fra computeren i hænderne. Det er supersmart, og derfor bruger vi stort set ikke andet i dag, når vi skal lave skriftlig eller visuel kommunikation.

Arbejder du på kontor, har du måske lagt mærke til, at printeren nogle gange kører konstant. Det er højst sandsynligvis, fordi blækpatroner og blæk er gået hen og blevet nødvendigheder. Vi har simpelthen for travlt til at arbejde og skrive manuelt. Har du en privat printer, har du måske også lagt mærke til, at den sparer dig utrolig meget besvær.

Find dine blækpatroner ved at søge i søgefeltet. Søg på enten dit printernavn eller dine printerpatroner nummer.

Køb blæk patroner Online.

Du kan købe blækpatroner mange forskellige steder. Vi anbefaler at købe dem online, da du kan stille og roligt kan finde dine blækpatroner og bestille dem online.

Det er der nemlig mange fordele ved.

For det første kan du via internettet nyde godt af at handle hjemmefra. Du behøver ikke at skulle ud at handle, men kan købe dit blæk fra sofaen og derefter få det leveret lige til døren.

Så bliver det bare ikke nemmere, og du undgår ovenikøbet irritationen over at være gået forgæves.

Alle butikker ligger sjældent inde med alle typer blækpatroner, og derfor risikerer du ofte at gå forgæves. Men køber du blæk online vil alle verdens produkter ligge lige for dine fødder.

Det eneste som du så skal gøre, er at vælge dit produkt med et klik med musen.

Du finder også billigt printerblæk hos os, så du spare penge ved online handel.

Blæk – en god historie

Blæk har en god historie, som går mange år tilbage. Siden tidernes morgen har mennesket kommunikeret via skrift. Der er for eksempel fundet hulemalerier, som var tegnet af rene materialer, som blev fundet i naturen.

Det kunne for eksempel være kridt og kul. Blæk har dog også en rigtig lang historie. Der er nemlig fundet tegn på brug af blæk i Kina i 23. århundrede f.kr.

Morsomt nok er der fundet gamle spor af blæk i rigtig mange verdensdele uafhængigt af hinanden. Dette inkluderer Indien, som også var én af de ældste opfindere af blæk.

På tværs af kontinenter har man altså fået de samme idéer til den bedste metode til visuel kommunikation. Blæk er ganske enkelt en væske med farvet pigmentstoffer, som kan laves på flere forskellige måder.

Det ældste blæk var kønrøg blandet med vand og et bindemiddel, og det er det produkt, som i dag bliver brugt i mange tuscher. Den moderne tids udvikling gør det muligt at bruge blæk til at producere blækpatroner, som giver utrolige flotte og præcise resultater.

Denne effektivitet har naturligvis øget brug af blæk i enorm grad. I dag bruges der cirka 20 milliarder dollars på blækpatroner hvert år. Der er ingen ende på populariteten, og nødvendigheden af blæk og blækpatroner stiger konstant.

Sort - Mat sort eller Fotosort blæk.

Måske er du også støt på en blækprintere, der har mere end én sort blækpatron. 
For det meste vil printeren have to sorte blækpatroner, matsort og fotosort. 

Hvorfor har printeren brug for forskellige sort blækpatroner?

Forståelse af mat og fotosort (Matte Black og Photo Black.).

Blæk-printere startede med dokumentudskrivning med almendelige sort tekst. Med den hurtige teknologiske udvikling blev blæk-printere også meget brugt til at udskrive fotos. Dokumentudskrifter kræver sorte udskrifter for at være skarpe og dyb sorte, mens fotoudskrifter kræver sort blæk der skulle blandes med andre farver (cyan, magenta, gul). For  at få det bedste resultat var der brug for forskellige sorte farver. Derfor mat sort og foto sort (Matte Black og Photo Black.)

Printerdesignerne fandt hurtigt en nem måde at håndtere dette problem på. Har to forskellige sorte blæk, som opfylder kravene i den relevante udskrifter. Sådan har vi matsort blæk til dokumentudskrivning og fotosort blæk designet til udskrivning af foto.

Typisk bruges mat sort blæk til dokumentudskrivning. Disse blæk er lavet med pigmentfarvestoffer, som sikrer vandfasthed, når de printes på almindeligt papir.

Heldigvis skal du ikke selv tænke over det, da din printer løser dette for dig. Du skal bare købe blæk til den, så skal printeren nok finde ud af hvilken sort farve du skal bruge.

Har din blækprinter kun en sort blækpatron, så vær ikke bange, den skriver pænt ud alligevel. I dag er findes der mange med kun en sort blækpatron. Da printerproducenterne er blevet så dygtige, at de kan få næsten samme resultat med kun en sort blækpatron.

Hvad skulle vi gøre uden blæk?

Lige meget hvad du skal producere, får du simpelthen de flotteste resultater med gode blækpatroner.

Næste gang du bruger dine blækpatroner, kan du jo tænke tilbage på dengang, hvor alt foregik med håndskrift. Overvej bare hvor heldigt det er, at vi i dag kan bruge blæk og super smarte blækpatroner.

Muligheden for at printe gør simpelthen dagligdagen en hel del nemmere. Sjovt nok er det ved at blive lidt moderne at skrive noter i hånden, men det vil aldrig udelukke at en printer er en nødvendighed for både din effektivitet og kvalitet.

Når du skal købe blækpatroner eller blæk skal du altid være opmærksom på, at vælge en god kvalitet.

Som nævnt giver blæk mulighed for en helt perfekt visuel fremstilling, men den vil altid afhænge af dine blækpatroners kvalitet. Sørg for at de indeholder godt og stærk pigment og at de er drøje i brug.

Det er altid vigtigt, at der er masser af gods i dem, når du skal udskrive mange sider. Nu har du en god oversigt over hvilke produkter, som du skal bruge, samt hvor du kan forhandle dem. Så er det bare at gå i gang.

Ready. Set. Print!

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af blækpatroner til alle printere.

Se vores store udvalg af originale printerpatroner og toner her:

Hvorfor købe blækpatroner online?

Om du er privat bruger eller ejer af en virksomhed, så er blækpatroner et vigtigt redskab til at få lavet sit arbejde.

Der findes 2 slags blækpatroner: Originale eller Uoriginale blækpatroner.

De Uoriginale har mange navne som f.eks. kompatibel, discount og lavpris blæk.


Printerproducenter:

Printer producenter laver produkter, der dækker alle typer af kunder og printer behov, lige fra Epson små hjem modeller til Xerox store professionelle multifunktionsprintere.

Men hvordan finder du den type blækpatroner eller toner du brug for?

Vores søgemaskine i toppen af siden gør det nemt at søge på netop din printer eller printerpatron.
Du kan se hvilken printer som blækpatronen passer til ved at klikke på: "Se hvilke printere denne passer til"

Dette sikrer, at du nemt kan finde den patron du har brug for.
Du kan altid dobbelt tjekke ved at åbne din printer og kigge på dine printerpatroner efter hvilket nummer de har.

Vi tilbyder blækpatroner til alle de kendte mærker som Epson, HP, Brother, Canon, Oki og mange flere.
Ud over blæk, tilbyder vi også andet tilbehør som f.eks. tromler og USB tilbehør.

Forsendelse muligheder hos tonerland.dk:

Tonerland.dk sender 99% af vores ordre med GLS, kun i særlige tilfælde kommer vores blækpatroner med anden godkendt fragtmand.
Vi sender vores ordre fra flere forskellige lager i Danmark. De fleste sendes dog fra vores eget lager på Grenåvej 11 - Randers SØ.

Betalingsmuligheder
Vi tilbyder sikker-betaling på kortbetaling som Dankort, Visa, MasterCard eller MobilePay.
INGEN betalingsgebyr for dig.
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken printer har de billigste blækpatroner?

Hvis du vil have de billigste blækpatroner, så skal du vælge kompatible printerpatroner.
Vælge en Epson, Canon eller Brother printer. Her sparer du mest på kompatible blækpatroner.
    
Er blækpatroner farligt affald?

Ja, de skal afleveres på den lokale genbrugsstation under farligt affald.
Du må aldrig smide dem i den almindelige skraldespand.

Kan blækpatroner tørre ud?

Ja, da blæk er en væske, så kan den fordampe. Du kan risikere at blæk der ikke bliver brugt kan indtørre.
Derfor anbefaler vi, at du udskriver jævnligt med din blækprinter, så skrivehovet ikke tørre ud og begynder at lave streger.

Hvor køber man blæk til printer?

Vi leverer et stort udvalg af blækpatroner til enhver type printer, så uanset hvilken mærke du ejer, så har vi blæk til din printer. Om det er HP, Canon, Samsung, Brother så kan vi til de fleste printere levere originale og uoriginale printerblæk til din printer.

Hvor længe holder en blækpatron?

Hvor lang tid holder en blækpatron, er meget forskelligt, men de fleste originale printerpatroner har en holdbarhed på 24 måneder. De fleste har en udløbsdato trykt på emballagen, og denne kan bruges som en vejledning.

Hvis de opbevares korrekt, kan de holde længere. Sørg for at opbevare patronerne i deres lufttætte emballage og ude af direkte sollys. Opbevar også patronerne ved stuetemperatur og væk fra varmekilder såsom radiatorer eller brændeovne.

Så et præcis svar kan man ikke få på holdbarheden.

Vi har testet en 8 år gammel blækpatron, som ikke var pakket ud. Den blev sat i printeren og kørte uden problemer.

Når du pakker dem ud af emballagen, så forkortes holdbarheden.

Hvad koster blækpatroner?

Den billigste blækpatron er normalt en uoriginal Blækpatron.

Men du kan også tjekke prisen pr. udskrift i forhold til antal udskrifter ved 5% dækning.

Hvis du leder efter værdi for pengene, skal du se på blækpatronens sideydelse. Dette fortæller dig, hvor mange sider du kan udskrive med blækket i patronen.

At dividere prisen for patronen med det antal af sider, så får du prisen pr. udskrevet side.

Hvor køber man billige blækpatroner?

Hos Tonerland har vi et kæmpe udvalg af billige kompatible blækpatroner og originalt blæk til alle mærker, som f.eks. HP, Epson, Canon, Brother osv.

Hvilke blækpatroner er billigst?

De billigste blækpatroner er de kompatible. Skal du have originale blækpatroner, så får du mest blæk for pengene ved at købe XL-modellen.
Du finder dem alle hos Tonerland.dk

Hvor kan man købe HP blækpatroner?

Du kan købe HP blækpatroner i elektronikbutik, boghandlen, i større varehuse og online.
Hos Tonerland finder du et kæmpe udvalg af HP blækpatroner til lavpris. Hurtig levering.