Lasertoner - Billige toner til din printer.

Hvis du printer meget og derfor har brug for en hurtig og præcis printer, der kan holde til at printe mere end gennemsnittet, så er det næsten helt sikkert en laserprinter du har – eller skal have. 

Her hos Tonerland.dk har vi et kæmpe udvalg af både lasertoner og blækpatroner til din printer.

En laserprinter er en af de to kategorier indenfor printere, der findes på markedet.
Det er den hurtigste og mest effektive form for printer, der henvender sig til erhverv og private, der printer meget i løbet af en måned.

Som tommelfingerregel siger vi gerne, at hvis du printer mere end 200 sider om måneden, så kan det bedre betale sig for dig at have en laserprinter frem for en blækprinter.

Oversigten over vores billigtoner til din printer

Se vores store udvalg af originale lasertoner:

Hvad er forskellen på laserprinter og blækprinter?

Helt simpelt er blæk flydende mens toner er et pulver.

Når du udskriver på en almindelig InkJet printer foregår det ved, at patronen sprøjter små dråber blæk ned på papiret og derved danner de bogstaver og billeder, der skal printes.

Laserprintere arbejder på en helt anden måde. Her bliver papiret varmet op og på den måde bindes tonerpulveret til papiret og sætter sig fast på samme måde som blækket i en blækprinter.

Det er altså to forskellige måder at printe på og det kommer mest til udtryk i forbindelse med farten hvormed de to printere udskriver og her vinder laser printeren rent.

En af de største fordele ved en laserprinter er, at lasertoneren skal udskiftes langt mere sjældent end blækpatronen på en almindelig printer.
Med en lasertoner kan du normalt udskrive op til 3000 sider inden du skal købe en ny, faktisk findes der nogle op til 25.000 sider.

Selve printeren er dyrere end en blækprinter, men udskriver du mange papirer indtjener den hurtigt sig selv igen.

En anden fordel er at skal du udskrive mange sider på en gang, så er laserprinteren lyn hurtigt.

 

Vælg den rigtige lasertoner, første gang.

Når du handler hos Tonerland.dk finder du et kæmpe udvalg af lasertoner til alle de populære printere på markedet.

Det kan godt være svært at finde rundt i, men vi har forsøgt at gøre det så let som muligt.
I stedet for at skulle lede efter den lasertoner du skal bruge, så starter du med at klikke din ind på den producent, der står bag din printer. Herefter kan du vælge den serie din printer hører til og nu bliver du vist hen til de forskellige tonere, der er kompatible med din printer.

Vil du gerne være helt sikker på, at det er den rigtige tonerkassette du får hjem så er der to ting du kan tjekke op på inden du bestiller:

 

  1. Tjek navn og serie på din printer. På den måde ved du, præcis, hvilken producent og serie du skal klikke dig ind på, når du er på siden.
  2. Tjek navn og serie på din lasertoner. Så kan du være 100% sikker på at ende med den samme model, som sidder i din printer i dag.

 

Har du de informationer ved hånden er du altså sikker på at finde den rigtige toner til din printer og slippe for ærgrelsen, hvis du opdager, at det er den forkerte der ankommer med posten.

Skulle du alligevel komme i tvivl, når du sidder og kigger på vores udvalg, så er du altid velkomme til at ringe til os og spørge om hjælp.

Ud over printere er der også mange af de moderne kopimaskiner til erhverv, der kører på lasertoner.

 

Hvem opfandt lasertoner?

Det var Xerox der tilbage i 1970érne opfandt lasertoner og laserprinteren.

Den blev hurtigt et hit på kontoret, da den havde en masse fordele. Gennem årene er hastigheden steget meget på laserprinteren.

Alle de store printerproducenter begyndte at lave laserprintere, f.eks. HP eller Hewlett-Packard, som de hed dengang.

I Danmark er det især HP og Brother der sælger mange laserprintere i dag. Mens Xerox, TA, Utax og mange andre laver de lidt større kontorprintere og kopimaskiner.

 

Hvorfor handle lasertoner hos Tonerland.dk?


Fordi vi har Danmarks største udvalg af blækpatroner og lasertoner på nettet. Hos os har vi altid langt de fleste varer på lager, så vi kan sende dem til dig samme dag som du bestiller.
Skulle det ske, at vi ikke har det du bestiller, så skaffer vi det selvfølgelig så hurtigt som vi kan.

Fordelen ved at handle på nettet er, at du altid kan bestille varer, fordi der altid er åbent.
På siden finder du endda løbende opdateret information om, hvornår vi sender bestillinger afsted næste gang.

Vi synes selv det vigtigste vi kan tilbyde dig er, at vi har et kæmpe udvalg af kvalitetsvarer til rigtig gode priser – og selvfølgelig nettets bedste kundeservice.

Hvad enten du har et spørgsmål eller en forespørgsel, så står vi altid klar til hjælpe dig så godt vi kan og vi leverer til hele Danmark – både private og erhverv.

 

Hold styr på farverne


Rigtig ofte har private kun sort/hvid versionen, når der er tale om en laserprinter, fordi den er en hel del billigere at anskaffe end en version, der også kan printe i farver.

Det betyder dog ikke, at du skal andre steder hen og lede, hvis du skal bruge en ny tonerkassette med farve til din laserprinter.
Vi fører nemlig både kassetter med sort toner og kassetter med blå, gul og rød toner til de mere avancerede laserprintere.
Det betyder, at du kun behøver at handle et sted, hvis du vælger Tonerland.dk og det er netop en af de ting, der ligger til grunde for vores forretning.

Vi ønsker at kunne sælge dig blæk, toner til fornuftige priser, der ligger langt under gennemsnittet.
Derfor bruger vi også tid på at tjekke de internationale priser løbende, så vi hele tiden kan opdatere vores egne priser på siden til din fordel.

Tonerland.dk – hvad kan vi gøre for dig?


Vi vil altid gerne hjælpe vores kunder, derfor er du altid velkommen til at ringe til os.

Finder du ikke det, du søger på vores hjemmeside, vil vi gøre vores bedste for at skaffe det hjem til dig gennem en af vores mange leverandører over hele verden.

Det betyder dog ikke, at du skal vente længere end højst nødvendigt, for i de fleste tilfælde kan vi sørge for at du har det i løbet at 7-8 dage.

Ring eller skriv til os i dag, hvis der er noget vi kan gøre for dig!

Find dine billig toner her hos tonerland.dk