TN245 toner til Brother MFC 9140 CDN

Du finder hele vores store udvalg af Brother MFC 9140cdn toner her på denne side. Dejlig nemt og enkelt.
Vi tilbyder de billige kompatible TN245 toner og de lidt dyrere Originale Brother TN245 lasertoner til Brother MFC 9140 CDN
Vi levere fra dag til dag og har altid den bedste kvalitets lasertoner til Brother MFC 9140
Du finder alle toner til Brother MFC 9140 CDN her:

We can't find products matching the selection.

TN241 og TN245 toner til MFC 9140 CDN laserprinter.

TN241 fås både som sort toner og som farve, i variationerne gul, blå og rød.

Den sorte tone har en dækningsprocent på 5% og har en stor kapacitet, da den kan udskrive 2500 sider. De farvede toner har også en dækningsprocent på 5% og de kan udskrive 1400 sider inden patronen skal udskiftes.

TN245 fås i farvevariationerne gul, blå og rød toner. De har ligeledes en dækningsprocent på 5% og kan udskrive 2200 sider inden man skal skifte patronen ud.

Alle Brothers tonerpatroner er designet til at arbejde specielt sammen med Brothers laserprintere, og det resulterer i perfekte udskrifter som er pæne og rare at læse.

Billeder bliver også udskrevet farverige og iøjefaldende, uden at være grynet.

Altid flotte udskrifter med en Brother printer.

Brothers er en virksomhed der ved at flotte udskrifter kan være meget vigtigt.
Derfor fokuserer de også på kvalitet med fine detaljer. Effektivitet og praktiske funktioner er også i højsædet, for at gøre arbejdsgangen og din oplevelse bedre.

De er kendt for deres driftssikkerhed og deres stabile printere som har lave omkostninger. Tonerpatroner til en laserprinter tørrer ikke ud efter længere tid som almindelige blækpatroner kan have tendens til.

Det betyder at printeren kan have en stilstandsperiode uden det har nogen effekt på de fremtidige udskrifter. Man kan også spare på den tidsmæssige front, da tonerne ikke skal udskiftes særlig ofte, og det samme med papiret, da papirskuffen kan indeholde 250 sider.

MFC 9140 CDN laserprinter er ideel til den virksomhed eller det kontor som værdsætter hastighed og effektivitet.

Printeren kan udskrive 22 sider i minuttet og hvert enkelt udprint lever op til den høje kvalitet som Brothers er kendt for. Printeren er også miljøvenlig og har optjent flere miljøcertifikater.