TN241 og TN245 er toner til Brother MFC 9340CDW laserprinter.

Du finder både Brother TN241 og TN 245 her på siden. Vi tilbyder originale toner og de billige kompatible toner.
Du skal bruger i alt 4 toner til din printer, en sort, en cyan, en magenta og en gul.
Du finder dine toner til Brother MFC 9340CDW her:

We can't find products matching the selection.

MFC 9340 toner hedder TN241 og/eller TN245

Brother TN241 og TN245 er to originale toner til Brother MFC 9340CDW laserprinter. TN241 i sort har en dækningsprocent på 5% og har kapacitet til at udskrive omkring 2500 sider inden patronerne skal udskiftes. TN241 i farverne gul, blå og rød har alle en dækningsprocent på 5% og har en kapacitet på ca. 1400 sider. TN245 toner fås i farverne blå, gul og rød. De har alle en dækningsprocent på 5% og en høj kapacitet der svarer til 2200 udskrevne sider.  
Brothers tonerpatroner er designet til at arbejde sammen med Brothers printere. Det perfekte samarbejde giver et godt resultat uden misfarvninger eller udtværinger og hvert enkelt bogstav vil være knivskarpt. Udskriver man billeder vil man få farvestrålende og detaljerede resultater uden striber eller andet der kan sløre billedet.

Udprint kvaliteten er meget høj med TN245

Brother ved at iøjnefaldende udprint kan være alt afgørende og derfor er kvaliteten også herefter. De har specialiseret sig i at designe laserprintere som vil være ideelle valg for virksomheder og kontorer som værdsætter hastighed og effektivitet. En laserprinter er også et oplagt valg for virksomheder da den har lave omkostninger. Tonerpatroner til laserprintere tørrer ikke ud efter længere tid som almindelige blækpatroner kan have tendens til. Det betyder at en laserprinter kan have en længere periode i stilstand, uden det har nogen effekt på de fremtidige udskrifter. Det giver besparelser, både på den økonomiske front, men også tidsmæssigt. Man skal ikke skifte hverken toner eller papir i tide og utide, og man kan derfor have en stabil arbejdsgang.
MFC 9340CDW laserprinter er en printer som er spækket med funktionelt teknologi og lækre detaljer. Den er designet til at gøre arbejdsgangen lettere, og man kan scanne, printe og kopiere smertefrit. Den kan udskrive 22 sider i minuttet og den er garanteret en god driftssikkerhed.