Canon Pixma MG blæk og printerpatroner.

Canon Pixma Mg printer serien er meget populær i Danmark. Det er super lækre alt-i-en printer, som kan alt det et privatkontor har behov for. Tonerland fører både originale Canon blæk og billige printerpatroner som er kompatible, hvor der kan spares mange penge. Du kan spare op til 80% på uoriginale patroner og stadig få flotte udskrifter med din Pixma MG printer.
Du finder listen af Canon Pixma MG printere her:

Blækpatroner og printerpatroner til Canon Pixma MG

Vi fører et kæmpe udvalg af Canon farvepatroner. Det betyder at du kan finde den model du gerne vil have i både Canon originale printerpatroner og i billige uoriginale Canon MG blækpatroner.

Det er helt op til dig hvad du ønsker. Vi levere alle lager varer fra dag til dag, så du ikke skal vente flere uger på dit blæk.

Med en Canon Pixma MG printer får du noget af det bedste indenfor blækprinter i lavpris klassen.
Næsten alle modeller har alt hvad du skal bruge indenfor WIFI, kopi, scan, udskriv fra smartphones som f.eks. iPhone og iPad.

Alt-i-en printer betyder at de har scan, kopi og print. 3 funktioner som dækker de flestes behov ved en printer i privaten eller det lille firma kontor.

5-6 separate Canon blækpatroner.

Du får en god økonomi med Canon Pixam MG blækpatroner med 5 eller 6 separate blækpatroner.

Da du kun skal skifte den farve som er tom og ikke som i andre systemer hvor en blækpatroner kan indeholde 3 farver. Løber den en tør, så skal du skifte alle 3 farver.

Det skal du ikke når du har 5 eller 6 patroner.
De fleste MG printere har 2 sorte patroner og nogle har også en grå. Det giver knivskarp tekster og flotte skarpe billeder. Udskrifter af foto tager som alle andre blækprinter lidt tid, men Canon har udviklet en teknologi som gør den hurtigere og bedre i forhold til mange andre printertyper.

Canon Pixma app – Hurtig udskrift fra smartphone.

Du kan til mange af Canon Pixma MG seriens printer bruge Canons PIXMA Printing Solutions-app, som du henter gratis på din Smartphone eller tablet.

Det kan f.eks. være en iPhone, Ipad eller en HTC smartphone.

I App´en kan du f.eks. se manualen, blækniveau og status. Canon har printere der understøtter Apple AirPrint og Google Cloud Print. Så bare i gang med at printe i dag.

XL-printerpatroner til din Canon Pixma printer.

I Originale Canon printerpatroner findes de fleste i 2 typer, den alm. Med lidt blæk i også den der hedder XL blækpatronen som giver flere udskrifter og billige udskrifter for dig.

Vi anbefaler at bruge XL, da du spare en del i forhold til alm. Størrelse.
I kompatible Canon blækpatroner findes de næsten kun i XL versionen, da prisen for en alm. Størrelse ikke er meget billigere.

Bestil dine Pixma MG printerpatroner i dag, så kan du printe i morgen.

God dag.