Epson EcoTank system - Spar penge på blæk.

Epson har med deres EcoTank system sagt farvel til blækpatroner. I stedet påfylder du selv dit blæk fra en flaske. Dette gøres nemt, så alle kan være med. Du kommer til at spare mange penge på blæk. Ifølge Epson EcoTank reducer du udgifter til udskrivning med 75% i gennemsnit. Normalt er der omkring 5-18 ml. i en blækpatron i EcoTank flasker får du fra 70ml. blæk og prisen er lav.

Du finder blæk til Epson EcoTank system hos Tonerland.dk - find din printer her:

Blæk til Epson EcoTank system - Epson blæk på flaske

Epson EcoTank system er ikke fremtiden, det er her nu. Vi er sikre på at det også bliver fremtiden, men det er startet. Nu skal det være slut med printere til 299,- hvor blækket så koster 499,-. Epson har udviklet deres EcoTank system. Her påfylder du selv blækket og skal ikke købe dyr blækpatron med få ml. blæk i.

Billige Epson EcoTank printer finder du også, men ikke til 299 kr. Priserne starter omkring 2.000 kr. men så får du også en super lækker printer der kan alt det du har behov for og mere til. Når du så skal købe blæk til Epson EcoTank, finder du ud af hvorfor du skulle købe den. Du får omkring 140 ml. blæk til samme pris som du gav for en alm. blækpatron med omkring 12 ml. i. Det er her du spare mange penge.

Hvor meget skal jeg udskrive for, at det kan svare sig at bruge Epson EcoTank?

Det er ikke 100% enkelt at svare på, men jeg giver det et skud. Mange af mine kunder køber blæk 1-2 gange om året, så lad os kigge på 2 forskellige printere som er i handlen lige nu (2017 - så alle tal er i 2017 priser.) Forbrug 100 ml. pr. år.

Køb af Epson EcoTank printer.

Epson EcoTank printer : 2295,-
Blæk i 3 år : 381 kr.

I alt efter 3 år: 2676 kr.

Epson printer med Originale patroner:

Billig Epson printer: 395,-
Blæk i 3 år : 4278 kr.

I alt efter 3 år: 4673 kr.

 

Som du kan se, så kan du spare omkring 2.000 kr. på de 3 år ved en Ecotank printer med dette forbrug. Det gør at jeg kan anbefale denne printer type til mindre erhverv også.
Man skal du kigge på sit forbrug, skifter du normalt nye blækpatroner en gang om året, så går det faktisk i et lille minus med EcoTank printeren efter 3 år.

En anden udregning er hvis du køber kompatible blæk, så der prisen såden ud:

Epson printer med kompatible patroner:

Billig Epson printer: 395,-
Blæk i 3 år : 1017 kr.

I alt efter 3 år: 1412 kr.

Så et 100% svar kan jeg ikke give på dette spørgsmål, men håber du kunne bruge min lille udregning til noget.

God dag.