HP Color Laserjet lasertoner.  Farvetoner til  HP.

Du er landet på vores side med HP Color Laserjet toner. Find din printer på listen og se udvalget af lasertoner. Vi føre både billige kompatible toner og Originale lasertoner fra HP med hurtig levering. Der findes mange forskellige printer navne og numre, derfor kan det være svært at finde rundt i den. Du er altid velkommen til at sende en mail til os, så sender vi dig et link til din HP toner. Det skal være nemt og enkelt.

Find din model på listen her:

HP toner eller Hewlett Packard toner som de jo hedder.

Hewlett Packard hedder de jo rigtigt, men i dag kalder de sig mest HP. I Danmark har HP godt fat i marked med lækre printere til billige priser.

Farvetoner til HP findes både i Originale HP toner og en billig toner fra en anden fabrik. Det er dem man kalder kompatible HP toner. De er altså ikke lavet af HP, men lavet til HP printere.

Garanti for tilfredse kunder og billige priser

Tonerland.dk har garanti for billige priser på HP toner og kompatible HP toner. Vi arbejder altid med god kundeservice og hurtig levering på dine varer.

Hvis du ikke er tilfreds, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vi kan tage fat på det og hjælpe dig til at blive tilfreds.

Color Laserjet er en ældre serie af HP printere, men er stadig populær og laves stadig.

Tilbage i 1994 kom Color LaserJet printerne fra Hewlett Packard. Det var en fantastisk printer som var en fremtidensprinter. Den kunne printe hurtigt og i farver, prisen var desværre på den forkerte side af 40.000 kr.

I dag kan en tilsvarende printer købes for mellem 2- og 3.000 kr. Navnet Color Laserjet siger jo alt om printeren. Eller næsten alt. Color fortæller det er en farveprinter, som så bruger Sort, Cyan, magenta og gul.

Ja, det var en blanding af dansk og engelsk. Tager det lige i en hurtig opstilling af farverne:

Black – Sort
Cyan – Blå
Magenta – Rød
Yellow – Gul

Laserjet er udskrivnings typen af farve. Den skriver ud med Lasertoner. Det er disse lasertoner vi sælger til din printer i forskellige typer og priser.

Du kan sparer mange penge på kompatible Color Laserjet farvetoner. Faktisk kan du på nogle spare op til 80% på kompatible i forhold til originale HP toner, som kan være en dyr fornøjelse.

Vi udvælger de bedste kvalitet af toner på marked for lasertoner. Altid produceret efter skrappe kvalitet krav, men test og godkendelse efterfølgende. Farvetoner til HP finder du bedst og billigt hos Tonerland.dk   

Bestil tonerpatroner og spar mange penge i dag.

Find din HP printer og bestil. Nemt og enkelt.

Vi anbefaler dog at du altid tjekke op på nummer på din toner. Så start med at åbne ind til dine toner i printeren, der skulle gerne stå et nummer på.

Tjek at det nummer også står på Tonerland. Man kan nemt fare vild i de forskellige nummer og printere. Husk altid, hvis du er i tvivl, så skriv eller ring til os. Vi vil altid hjælpe dig.

God dag