Billige Kyocera KM lasertoner - KM Serien.

Herunder kan du finde lasertoner til printere i serien fra Kyocera KM serien. Hos tonerland har vi originale tonere til denne serie. Det er altid en fordel at vælge originale tonere til sin printer da det giver den kvalitet, hastighed og holdbarhed man forventer af et originalt produkt. Ved køb af original toner er man også sikker på at få et produkt der har en mindre fejlprocent da den har gennemgået de strenge krav og tests der er blevet udført under udviklingen af din printer.

Kyocera KM lasertoner

Kyocera har som printer producent udmærket sig i det komercielle marked hvor de tibyder løsninger og rådgivning der kan spare firmaer for nedetid, udskiftning af sliddele (holdbarhed) og ikke mindst driftsomkostninger, så som el, tid og de førnævnte ting.

Hos Tonerland har vi et stort udvalg af toner til lige nøjatigt denne printer serie. Da der her er tale om en printer der understøtter udskrift i farver skal der her bruges 4 forskellige lasertoner, da man med de fire farver er i stand til at replikere alle farver. Kombinationen af Kyocera KM seriens høje kvalitet og de originale tonerkasetter er der tale om en udskriftskvalitet i den høje ende af skalaen.

Vi anbefaler klart de originale hvis man virkelig ønsker at være på den sikre side, dette kommer jo an på hvor mission kritisk ens udskriftsopgaver er. De originale lasertoner til Kyocera KM serien kan dog være en kostelig affære, og derfor tilbyder vi også her hos Tonerland et noget billigere alternativ hvor der kan være mange penge at spare. Her er der tale om det man kalder uoriginale toner fra et andet firma som så at siger laver "kopier" af de originale produkter, og disse firmaer er i stand til at fremstille disse uoriginale tonerkasetter, eller som man siger inden for faget kampatible toner. Og det er lige hvad de er, kompatible med jeres printer, de bliver ikke udsat for samme stramme kvalitetstest som de originale gennemgår, på trods af dette formår de at yde et sammenlignelig resultat. Her hos Tonerland kan der være rigtigt mange penge at spare på at vælge de kompatible toner og vil være et fortræffeligt valg for den prisbevidst køber.

Her hos Tonerland står vi ethundrede procent bag vores produkter, og skulle du ikke være tilfreds er du velkommen til at kontakte os.

Lidt om Kyocera KM serien

Kyocera KM serien er af modellen Lasertoner, som navnet antyder bruger de en præcis laser til at præge parpiret med de partikler som tonerkasetten indeholder, denne teknologi gør at denne type printere er mere driftsikkere og billigere i drift end blækprintere, som vi også har et stort udvalg af blækpetroner til.

I denne serie har vi toner til Kyocera's KM serie og toner til modellen Kyocera KM C 2630 som er en farveprinter, der bruges fire forskellige farver af toner for at fungere, derfor er det vigtigt at checke niveauet af toner i hver kasette inden man bestiller så man ikke kommer til at stå og skulle bestille toner hjem nærmest på skift, fragten koster jo også penge.

Farveprinteren er god til at levere print med diverse modeller som diagrammer osv. der kræver at man kan se forskel på de forskellige kurver man evt. skal fremvise, der skal dog mere toner til i forhold til monochrome printere med udskrift af disse print da printeren har brug for fire forskellige slags toner.

Kig efter dit printernavn herover og find de lasertonere der passer til din printer.

Tonerland har altid hurtig levering og god kundeservice, så hvis du ikke er 100% tilfreds med dit produkt er du velkommen til at kontakte os