Olivetti Lasertoner og blækpatroner

Hos tonerland.dk udvider vi hele tiden vores sortiment af Olivetti Lasertoner og blækpatroner, så finder du ikke din printer på listen over Olivetti printer, så kontakt os med det samme. Vi vil tjekke om den kan skaffe i Original Olivetti toner og/eller i uoriginal Olivetti lasertoner. Ingen problem.

Find din Olivetti printer på listen herunder:

Printerpatroner og lasertoner til Olivetti

Vi kan skaffe det største udvalg af toner til Olivetti og printerpatroner. Da vi forhandler både Originale Olivetti og uoriginale Olivetti, så er det op til dig hvilken du ønsker til din printer. Køb Olivetti toner og blæk hos os.

Uoriginale Olivetti printerpatroner giver lige så mange udskrifter som de originale. Faktisk får du nogle gange flere udskrifter med uoriginale Olivetti toner. Vi levere toner til alle Olivetti mange printertyper, som f.eks. kopimaskiner, multifunktionsmaskiner og sort/hvid-printere. Så du finder bare din printermodel og bestiller det blæk eller toner du skal bruge til din Olivetti printer.

Historien om Olivetti.

Olivetti mærket ser man ikke så meget i dag. Der er sket meget i deres over 100 års liv. 

I Danmark er Olivetti mest kendt for deres skrivemaskiner og senere deres printere og computere. Firmaet bag er blevet solgt flere gange uden det gav stor succes.

De blev en del af et mobilselskab og det fik dem til at lave tablet og i 2013 kom de med mobiltelefoner. Det er der dog ikke mange der ved i Danmark.

Så de fleste i Danmark tænker på skrivemaskiner, printere og computere, når de høre navnet Olivetti.

Olivetti toner til din printer

Olivetti er en af de førende producent af lasertoner og blækpatroner til printere, kopimaskiner og andet kontorudstyr.
Eller de var en af de førende.

Deres produkter er designet til at give udskrifter af højeste kvalitet, samtidig med at de bruger mindre toner. Uanset om du har brug for en udskiftningspatron til din Olivetti-printer eller -kopimaskine, er alle deres produkter bygget med det samme mål for øje - at give dig udskrifter på professionelt niveau, samtidig med at de bruger mindre toner pr. side.

Det betyder, at udskiftning af dine gamle tonerpatroner med nye, ikke betyder, at du skal ofre noget med hensyn til kvalitet.

Vi kan skaffe toner og blæk til de fleste Olivetti maskiner, som f.eks. Olivetti JP, Olivetti Copia eller Olivetti Artjet-serien. Kan du ikke finde din printermodel, så kontakt os i dag på mail eller telefon.

God dag.