Skal du bruge hjælp?Ring 81 914 914
 TRUSTPILOT
(4.8)
 

Fragt : KUN 49,- til GLS pakkeshop! 

Jeg sender ordre igen:

Onsdag
Din ordre bliver sendt senest d. 17/10-2018 pga. lidt ferie :-)

Bestil i dag.

;-) Carsten

Privacy Policy

Privatlivspolitik på tonerland.dk


1.     Dataansvar

Tonerland tager databeskyttelse meget alvorligt!

Derfor har vi lavet denne privatlivspolitik, der fortæller dig hvor og hvordan vi behandler dine data.

For at beskytte dine data, så vurderer vi løbende med forskellige kontrolrapporter hvordan dine dataopbevares og beskyttes.

Vi opbevare kun almindelige persondata

2.      Oplysninger om virksomheden der driver Tonerland.dk

Virksomhedens juridiske navn: Moreby ApS

Selskabsform: ApS

CVR-nummer: 31592070

Adresse: Engelsholmvej 29A - 8940 Randers SØ

Telefonnummer: 81 914 914

Bank : Nordea bank. Regnr.: 2212 Kontonr. 7561145770

3.      Hvorfor opbevare vi persondataoplysninger? 

For at drive en webshop har vi behov for, at få oplysninger om dig. De bruges til leveringsadresse og til faktura oplysninger.

Vi bruger KUN de oplysninger som du opgiver til os. Vi indhenter ikke oplysninger fra andre aktører.

Det sker, når vi har brug for at:

  • Behandle af dit køb og levering af vores vare og ydelser.
  • Hjælp til vores produkter eller tjenester
  • Forbedre vores produkter og tjenester
  • Tilpasse vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til os

Vi behandler kun relevante persondata opgivet af dig.

4. Cookies

Vi anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Cookies er med til at give dig den bedste brug af vores site og DU kan altid slette dine cookies igen.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. F.eks. kan det være du ikke kan lægge vare i kurven og andre vigtige ting.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google
  • Partner-ads.com

 

5. Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Skulle der ske et brud, så vil vi underrettet Datatilsynet og de berørte personer inden for 72 timer efter vi har opdaget det.

Vi bruger HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) som er en krypteret udgave af HTTP. Med en HTTPS-forbindelse, er al kommunikation krypterede. Det gør, at selv hvis nogen formået at bryde ind i forbindelsen, ville de ikke være i stand dekryptere nogen af de data, som passerer mellem dig og Tonerland.dk.


6. Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

7. Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

8. Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

9. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@tonerland.dk

10. Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Moreby ApS
Engelsholmvej 29A
8940 Randers SV
CVR.: 31592070
8940 Randers SV
Email: info@tonerland.dk

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.