Returret hos Tonerland.dk

Returret - Altid 14 dages Returret.

Tonerland.dk yder 14 dages returret på varerne fra den dag De modtager varen. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. For at lette sagsbehandlingen opfordrer vi dig til at mail til info@tonerland.dk inden varen returneres til Tonerland.dk. Returnering sker for egen regning.

Returnering af varer skal ske til:

Tonerland.dk
Engelsholmvej 29A
8940 Randers SV
Cvr: 31592070

Hvis du fortryder købet, tilbagebetales købesummen for varerne til dig ved en overførsel til det kort du har brugt eller til din bankkonto. Send altid dit kontonummer hvor penge skal sættes ind på. Returnering sker for egen regning.

Ved Pakkeshop: Din pakke ligger på din nærmeste pakkeshop i 14 dage – herfra sendes de retur til os. Bliver pakken sendt retur fra pakkeshoppen kan vi opkræver en fragtudgift på 50,00 kr. pr. pakke.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail: info@tonerland.dk - Vi hjælper dig gerne. God dag.