Xerox print med toner.

Hos os på Tonerland.dk går vi meget op i, at din printer har tonerne til at spille sød musik.
Vi sidder inde med mange forskellige slags toner, og inde under hver type er der flere forskellige veje at gå.
Xerox toner findes i mange varianter. Vi er i besiddelse af flere forskellige slags og andet diverse tilbehør.

Xerox’ brillante bæredygtighed

Xerox-tonerne er velkendte for deres bæredygtighed og engagement, når det kommer til sundhed og sikkerhed, samt miljø. Dette er vi derfor glade for at have iblandt vores katalog i Tonerland. Med papiret som en i forvejen større trussel for miljøet, finder vi det vigtigt, at i det mindste tonerne har en vis ansvarlighed.

Xerox arbejder konstant på at dygtiggøre sig i at blive mere CO2-venlige. Det kommer til udtryk på den måde, at bl.a. holder deres brug af kemikalier på et minimum. Disse krav stiller de også for deres leverandører, så der under transport ikke kan tilføres nogle farlige kemikalier.

Hos Tonerland er vi bl.a. af disse bæredygtige grunde stolt af at kunne sælge dette produkt og vise en vis omtanke for miljøet.

Xerox’ prislige ansigt

Vores Xerox toner ligger i forskellige prisrammer, så der er garanti for at finde noget der matcher ethvert budget. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvad du er på udkig efter. Det kommer altså an på, kvalitet, kvantitet og hvilken printer, du har. Man kan som eksempel kigger på vores udvalg af gule toner.

Vi har vores billigste toner, der har op til 15.000 sider i sig, ved en 5 % dækning. Den virker til en række printere.

Vi har derudover to andre slags, som begge passer til den samme printer. Disse er i en lidt højere prisramme. Det spænder altså ud over, hvilken printer du har, og hvilken kvalitet, du er på udkig efter. Xerox toner er også at finde billigere andre stede, men i længden kan det ikke betale sig, da man i givet fald vil skifte dem hurtigere grundet kvaliteten, og man vil også opleve flere af dem være defekte med tiden.

Buyers Lab Institute har ved en undersøgelse af en sammenligning mellem flere forskellige printertoner konstateret, at Xerox patroner kunne producere en imponerende mængde sider samt en høj billedkvalitet og driftssikkerhed. Dette er endnu en grund til, at vi er glade for at have Xerox toner blandt vores udvalg hos Tonerland. Produktet sikrer en kvalitet, vi kan stå inde for. En kvalitet der giver dine udskrevne sider en ensartethed, så øjet tilfredsstilles.

Xerox – den intelligente toner

Xerox toner har evnen til at dele grænsefade med din printer, så den kan vise dig statusoplysninger, der holder din arbejdsproces i et effektivt tempo. Disse funktioner indebærer en visning af, hvor meget af en given toner er tilbage. Den forholder sig bedre til dokumenternes brug af toner, så den tilpasser sig.

Den registrerer sig selv så at sige – den registrerer, hvornår den blev sat i printeren og brugt for første gang. Det er altså på baggrund af disse kvaliteter, at Xerox tonerne er de intelligente toner.

De er alle sammen med til at skabe en bedst mulig proces for at printe dine sider ud og give dig de informationer, der er gode at have i fx en situation, hvor du skal printe flere sider ud og vil tjekke, hvor meget blæk, der er tilbage. Dette er blot et af eksemplerne på, hvornår Xerox viser sig fra sin intelligente side – der er også andre.

Ikke nok med førnævnte, så beskytter den også din printer mod mulige skader. Alt i alt er Xerox en prisvenlig toner, der giver dig nogle gode dækninger på papirerne.

Den finder f.eks. disse Xerox her: